0
Winkelwagen
€ 0,00
Tegels /

Vloertegels

Vloertegels
Verschillen Tegels
Gerectificeerd
Gerectificeerd houd in dat de tegels recht gezaagde kanten heeft. Daarmee kan de voeg minimaal worden. 
Niet Gerectificeerd
Niet gerectificeerd houd in dat de tegel een ronde kant heeft. Daar wordt de voeg een mm groter.
Getrommeld
Getrommeld houd in dat de tegel aan de zijkant geribbeld is en er mooi authentiek uit ziet. Word voornamelijk toegepast in boederijen
 


Sanipower verkoopt veel vloertegel. De meeste van onze vloertegels komen uit Italié en Duitsland. Het voordeel van Sanipower is dat wij de tegels rechtstreeks bij de fabrikant kopen waardoor de prijs voor u gunstiger is. Daarnaast zijn onze tegels is verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Heeft u een speciale tegel gezien dan kunnen wij de tegel of een vergelijkende tegel voor u bestellen. In de tegel handel zijn er verschillende hardheden. Sanipower verkoopt alleen hardheid 5 en heeft daardoor extra slijtvastheid. Je hebt gerectiviceerde tegels en dat houd in dat ze maatvast zijn en er scherpe kanten zijn en dan kunt u de tegel naar 1 a 2mm krijgen en ziet u daardoor bijna geen voeg. Een standaard tegel moet u ongeveer een voeg hebben van 3 a 4mm. Tegenwoordig ziet u meer zwart/grijs voor op de vloer maar Sanipower heeft ook bruine, zand en creme tinten. Wat belangrijk is voor een tegel waar er veel op gelopen word is dat u kiest voor een tegel die door en door is en dat houd in dat de kleur onder de toplaag bijna hetzelfde is. Als er dan een bluister afschiet ziet u dat nauwelijks. Waar u met leggen vooral op moet letten als er en pijl onderstaat dan moet u de pijlen allemaal dezelfde kanten op leggen want dan kan het zo zijn dat er door lichtval de tegel een andere kleur lijkt. Er zijn veel verschillende maten en u ziet tegenwoordig meer dat we de kanten opgaan naar de grotere tegels. Voor de badkamer is 30x60cm de meest voorkomende maat. Tegenwoordig hoor je steeds meer dat de klant voor in de tuin een terras tegel willen hebben. Die terrastegels zijn 2cm of 3cm dik. 2cm is de meest gangbare en zijn er in verschillende maten in gaat voorraad 60x60cm of 75x75cm .


Sanipower ®

Sanipower onderdeel van Belplast B.V. is importeur van verschillende Europese merken. Wij kopen altijd rechtstreeks bij de fabriek en verkopen onze producten tegen groothandelsprijzen aan zowel particulieren als bedrijven.
 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08:30-17:00 uur
Zaterdag gesloten. (alleen op afspraak indien mogelijk).
 

Vestigingen

Vestiging Barneveld "Hoofdkantoor"
Hanzeweg 2, 3771 NG, Barneveld
T. 0342-416131 

Vestiging Drachten
Het Helmhout 5, 9206 AZ, Drachten
T. 0512-524400

Vestiging Rijssen
Molendijk Noord 47, 7461 JG, Rijssen
T. 0548-543758

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW
Copyright © 2016 Sanipower.nl